مراحل ثبت شرکت های تعاونی چگونه است؟


شرایط تشکیل و ثبت شرکت تعاونی چیست؟

در شرکت ها نفع مادی مورد توجه قرار میگیرد منتهی به عنوان هدف آن ها کمک و ارائه خدمات مناسب مثلا دادن اجناس و اشیاء به صنوف مختلفه میباشد . مثلا شرکت های تعاونی کشاورزی که برای تهیه بذر خوب و تهیه سموم و کود برای روستاییان و کشاورزانی که بنیه مالی آن ها خوب نیست به وجود میاید و یا تعاونی هایی که برای قشر کم درآمد با قیمت مناسبی مسکن تهیه میکنند  و یا شرکت های تعاونی که به کسبه  جزء و بقیه ی افراد وام میدهد تا کسب و کار آن ها خوب بشود و یا شرکت هایی که برای اقشار بیکار که به دنبال کار میگردند کار پیدا میکند .

مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت‌ ها چگونه است؟

1_  انتخاب نوع شرکتی که نیاز داری

2_ مشخص کردن شرکای شرکت یا همان سهام داران

3_ انتخاب نام شرکت

4_ ثبت نام آنلاین و درخواست اینترنتی

5_ تعیین سرمایه اولیه شرکت

6_ پرداخت روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار شرکت

7_ انتخاب موضوع فعالیت مناسب برای شرکت

8_ تهیه مدارک مطابق چک لیست مورد نیاز اداره ثبت

9_ مشخص کردن چارت سمت هر عضو و مشخص کردن اختیارات و حقوق امضاء

10_ ارسال کردن مدارک به همراه نامه تایید نام اداره

11_ مراجعه به اداره برای امضاء و تحویل اوراق

12_ مدارک لازم برای ثبت شرکت

13_ ثبت نام کد ثنا برای همه ی اعضای هیئت مدیره

14_ ارائه تقاضانامه شرکت

15_ ارائه شرکت نامه

16_ ارائه مدارک شناسائی مثلا کارت ملی و شناسنامه هر یک از شرکاء.

17_ تهیه اساسنامه تکمیل شده شرکت

18_ دریافت تاییدیه آدرس و کد پستی محل شرکت

19_ ارائه وکالت نامه وکیل

20_ ارائه 2 نسخه صورت جلسه مجمع عمومی و موسسین شرکت و صورت جلسه هیئت مدیره

21_ ارائه مجوز شرکت هایی که نیاز به مجوز دارند

22_ ارائه 5 مورد نام حداقل 3 سیلابی به ترتیب اولویت

23_مشخص کردن مقام و سهام هریک از اعضاء

24_ مشخص کردن حق امضای شرکت

25_ خدمات بعد از تاسیس شرکت

بعد از تاسیس شرکت کار هنه ی نخواهد شد و نیاز هست بعد از هر تغییرات اقدامات را انجام دهید. نیاز به مراقب قانون مالیاتی باشید و برای گرفتن کد های اقتصادی و ارزش افزوده خود اقدام کنید.

1_ ثبت برند شرکت .

2_ کارت بازرگانی شرکتی .

3_ کد اقتصادی شرکت ها .

4_ تغییرات شرکت .

ضوابط عمومی ثبت شرکت تعاونی چیست؟

شرکت تعاونی حداقل با 7 نفر عضو تأسیس شود. از شرایط قانونی را برای عضویت در شرکت‌ های تعاونی داشته میتوان به تابعیت ایرانی ، نداشتن ممنوعیت قانونی و حجر، و در شرکت‌ های تعاونی مشابه عضو نبودن  توسط هیئت مؤسس تأسیس میشود و پس از آن از کسانی که شرایط عضو شدن را دارند دعوت میکند. هیئت مؤسس پس از تهیه طرح و اساسنامه و دیگر مشخصات تعاونی اقدام به دریافت موافقت نامه تشکیل تعاونی از وزارت تعاون مینماید و پس از دریافت اجازه‌نامه ثبت شرکت تعاونی از وزارت تعاون، شرکت را ثبت کنند . پس از آن پروانه تأسیس شرکت تعاونی بوسیله وزارت تعاون صادر میشود.

اعضا در جلسه مجمع عمومی عادی، اعضای هیئت مدیره و بازرس‌ های شرکت تعاونی خود را انتخاب میکنند . جلسات مجمع سالیانه و جلسات هیئت مدیره 2 هفته یک بار برگزار میشود و هفته‌ ای 1 بار برگزار میگردد.

بالا ترین مقام تصمیم گیرنده در شرکت‌ های تعاونی مجمع میباشد. مجمع مشخص کننده اعضای هیئت مدیره است. هیئت مدیره سمت های رئیس ، نائب رئیس ، منشی ، عضو اصلی هیئت مدیره و عضو علی‌البدل میباشد. بازرس تعاونی نباید با هیچ‌ 1 از اعضای هیئت مدیره نسبت فامیلی داشته . مدیر عامل تعاونی میتواند از اعضای خود هیئت مدیره یا بیرون از آن باشد

حداقل سرمایه برای ثبت شرکت تعاونی چیست؟

یک موضوع فرعی بسته به نوع فعالیت و محل واقعیت شرکت، مقدار متفاوت است. در عمل، بیش تر تعاونی‌ ها با حداقل سرمایه‌ای در حد 1/000/000 میلیون تومان شروع به فعالیت میکنند.

حداقل سرمایه برای ثبت شرکت تعاونی 2 نوع دارد فعالیت شرکت و تعداد اعضای شرکت، سرمایه اولیه برای شرکت‌ های تعاونی متفاوت خواهد بود.

در شرکت تعاونی در حوزه کشاورزی ، دامداری و ماهی گیری فعالیت دارد، سرمایه اولیه باید حداقل 5/000/000 میلیون تومان باشد که فعالیت شرکت در زمینه خدمات و یا تولید کالا باشد، سرمایه اولیه باید حداقل 1/000/000  میلیون تومان باشد.با بیش تر شدن تعداد اعضا، حداقل سرمایه برای ثبت شرکت تعاونی بیش تر میشود

نظری یافت نشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *